Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
Onmogelijke wezens
Boek

Onmogelijke wezens ([2024])/ Katherine Rundell, met illustraties van Tomislav Tomic ; vertaald uit het Engels door Jenny de Jonge

Christopher en Mal moeten samen met een babygriffioen de wereld van de mensen en de wereld van de fabeldieren redden. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

  • In bestelling

Recensie

Een fabelachtig verhaal over mythische wezens en magie. Christopher brengt zijn vakantie door bij zijn opa op het Schotse platteland, waar hij ontdekt dat zijn opa de hoeder is van de Archipel, een eilandengroep waar mythische wezens leven. Een magische barrière beschermt deze plek, maar in deze barière ontstaan gaten. Mal, een meisje met een vliegjas en een babygriffioen, komt via zo'n gat naar Christophers wereld terwijl een mysterieuze man haar probeert te vermoorden. Samen met Mal en de griffioen begint Christopher aan een gevaarlijke tocht door de Archipel, waar ze een verschrikkelijke ontdekking doen en voor een moeilijke beslissing komen te staan. Vlot, meeslepend en sfeervol geschreven. Met een in zwart-wit geïllustreerd overzicht van verschillende mythische wezens, zoals de centaur en manticore, en een plattegrond. Voor lezers vanaf ca. 10 jaar. Katherine Rundell (Kent, 1987) is een bekende Britse schrijver. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. 'Onmogelijke wezens' is het eerste boek over Christopher en Mal.

Specificaties

Nederlands | 9789021044934 | 317 pagina's

Titel Onmogelijke wezens
Auteur Katherine Rundell
Secundaire auteur Tomislav Tomic ; Jenny de Jonge
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Luitingh-Sijthoff, [2024]
Overige gegevens 317 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Impossible creatures. - London : Bloomsbury Children's Books, 2023
ISBN 9789021044934
PPN 440335752
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord Fabeldieren ; Monsters
Taal Nederlands