Bijzonder kleurrijke dieren
Boek

Bijzonder kleurrijke dieren ([2023])/ Megan Cooley Peterson, vertaling [uit het Engels]: Janne van der Leer ; eindredactie en bewerking: Mary Waaijer

Leer van alles over dieren met speciale kleuren, zoals een slang met blauwe strepen, een vlinder met geel-roze vleugels en een kever met regenboogkleuren. Met foto's en illustraties in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief jeugdboekje in makkelijke taal vol feiten en weetjes over bijzondere dieren. Het boek vertelt over dieren met special kleuren, zoals een slang met blauwe strepen, een vlinder met geel-roze vleugels en een kever met regenboogkleuren. Vriendelijk, met korte zinnen en alledaagse woorden geschreven, met een moeilijke woorden-lijst achterin het boek. Met foto's en silhouetillustraties in kleur. Vanaf ca. 9 jaar. Megan Cooley Peterson (1981) is een Amerikaanse auteur. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen en maakt deel uit van de serie: 'Bestaat dat dier?!'*.

Specificaties

Nederlands | 9789464393149 | 32 pagina's

Titel Bijzonder kleurrijke dieren
Auteur Megan Cooley Peterson
Secundaire auteur Janne van der Leer ; Mary Waaijer
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona Schoolsupport, [2023]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Incredibly colorful creatures. - Capstone, (c)2023. - (Unreal but real animals)
ISBN 9789464393149
PPN 438791584
Rubriekscode 592.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dieren; Wetenswaardigheden
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Dieren

Relaties/Serie

Bestaat dat dier?!
Boek

Bestaat dat dier?! (2023-...)

vol.
Uitgeleend
Megan Cooley Peterson