Dieten zonder het te weten
Boek

Dieten zonder het te weten vol praktische inzichten waarmee je echt resultaat boekt ([2024])/ Arno Monsecour, redactie Ine Bonte

Praktische gids voor het bereiken van een gezonder gewicht door het aanleren van microgewoonten; kleine veranderingen in gedrag die eenvoudig te implementeren en vol te houden zijn.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktische gids om gezonder te leven en af te vallen door het aanleren van gezonde microgewoonten. Arno Monsecour biedt met dit boek een alternatieve benadering van gewichtsverlies, waarbij de focus ligt op het veranderen van de mindset in plaats van het volgen van traditionele diëten. De auteur, een diëtist en mindsetcoach, biedt praktische tips en hulpmiddelen die passen bij de levensstijl van de lezer. Een belangrijk concept in het boek is het cultiveren van 'microgewoonten', kleine veranderingen in gedrag die gemakkelijk te implementeren en vol te houden zijn. Deze aanpak is bedoeld om de gebruikelijke obstakels van het starten en volhouden van een gezondere levensstijl te overwinnen. Vlot, toegankelijk en motiverend geschreven, met ruimte voor persoonlijke ervaringen van de auteur. Met een enkele illustratie in zwart-wit en steunkleur oranje. Geschikt voor een brede tot geoefende lezersgroep.

Specificaties

Nederlands | 9789401496889 | 191 pagina's

Titel Dieten zonder het te weten : vol praktische inzichten waarmee je echt resultaat boekt
Auteur Arno Monsecour
Secundaire auteur Ine Bonte
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2024]
Overige gegevens 191 pagina's - illustratie - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789401496889
PPN 441846181
Rubriekscode 628.85
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Afslanken; Psychologische aspecten ; Voedingsgewoonten; Psychologische aspecten
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Afslanken