Op de kermis
Boek

Op de kermis (2024)/ bedacht door Karina Schaapman, gefotografeerd door Allard Bovenberg ; concept en tekst: The Mouse Mansion Company BV

Als op het plein voor het Muizenhuis een kermis wordt opgebouwd, kijken Sam en Julia hun ogen uit. Ze willen dolgraag de attracties uitproberen, maar daarvoor moeten ze eerst het benodigde geld zien te verdienen. Prentvertelling met sfeervolle kleurenfoto's. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk fotoprentenboek met korte verhalen over de kermis. Sam en Julia zijn enthousiast over de opbouw van de attracties, waaronder een ballentent, een spookhuis en een enorme achtbaan. Maar ze hebben een probleem: ze hebben niet genoeg geld om de attracties te betalen. Met behulp van de voddenboer bedenken ze een plan om extra zakgeld te verdienen, en met succes. Ze beleven een onvergetelijke dag op de kermis. Op warme toon geschreven. Met fantasierijke kleurenfoto's van het geknutselde Muizenhuis en de muizenbewoners. Vanaf ca. 4 jaar. Dit boek maakt deel uit van de serie 'Het Muizenhuis'. Voor deze kinderserie bouwde Studio Schaapman Het Muizenhuis, een decor gemaakt van kartonnen dozen, papier-maché, authentieke stoffen uit de jaren 50, 60 en 70, en afvalmateriaal.

Specificaties

Nederlands | 9789025779375 | 58 pagina's

Titel Op de kermis
Instelling The Mouse Mansion Company, Amsterdam
Secundaire auteur Karina Schaapman ; Allard Bovenberg
Type materiaal Boek
Editie Vierde druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2024
Overige gegevens 58 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Sam & Julia - 1e druk: (c)2016
ISBN 9789025779375
PPN 440596610
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Kermissen ; Vriendschap ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Het Muizenhuis
Boek

Het Muizenhuis (2011-...)

vol.
Uitgeleend
Karina Schaapman