De samensmelting
Boek

De samensmelting (december 2023)/ Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Richard Borgman

Door de Samensmelting komen alle buitenrijken samen met de wereld van Ninjago, wat zorgt voor chaos en verwoesting. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een verzameling van drie verhalen uit de serie 'Makkelijk lezen met Lego® boeken / Lego® Ninjago®'. Een storm zorgt voor een mysterieuze samensmelting van alle bekende buitenrijken met de wereld van Ninjago. In 'Een duur kaartje' vormt de nieuwe werkelijkheid een zware test voor Arin, die graag een ninja wil zijn, en Sora, een getalenteerde investeerder. De twee vrienden moeten een mech-race winnen en zelf aan een betere toekomst bouwen. Het verhaal 'De scheuren dichten' gaat over zware naschokken die de samengesmolten wereld teisteren. Nu meester Wu en de andere ninja's er niet zijn, moeten Lloyd en Kai de boel redden. Lukt het ze zonder de hulp van hun vrienden? Lichtvoetig en vlot geschreven. Met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 8 jaar. Stacia Deutsch is een bekende Amerikaanse auteur. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789030509837 | 63 pagina's

Titel De samensmelting
Auteur Stacia Deutsch
Secundaire auteur Richard Borgman
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Billy Bones, december 2023
Overige gegevens 63 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Dragons rising - Vertaling van: Tales from the merged realm. - (c)2023. - (LEGO® NINJAGO®) - Bevat 3 verhalen van Stacia Deutsch: Een duur kaartje ; Wijze woorden van de verkenner ; De scheuren dichten
ISBN 9789030509837
PPN 439474205
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Ninja's ; Magie ; Lego
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Lego® Ninjago®
Boek

Lego® Ninjago® (2021-...)

vol.
Uitgeleend