Ontdek je heilige graal
Boek

Ontdek je heilige graal jouw heldenreis van trauma naar heling (2024)/ Rianne van Kuil, co-auteur: Siem Stevens ; omslagbeeld & illustraties: Margot Holtman

Spiritueel getinte zelfhulpgids waarin een reis wordt gemaakt door het eigen overlevingssysteem, met praktische oefeningen om oude mechanismes los te laten en trauma's te verwerken. Met zwart-wittekeningen.

Recensie

Een spiritueel getinte zelfhulpgids over het verwerken van trauma en vinden van heling. Rianne van Kuil neemt de lezer mee op een heldenreis door het eigen overlevingssysteem. Aan de hand van haar eigen bewogen leven legt ze uit hoe we als kind mechanismen ontwikkelen om om te gaan met pijn, angst en stress. Daarmee hebben we een fort gecreëerd rondom ons trauma, maar onbedoeld ook rond ons ware zelf, onze 'Heilige Graal'. Van Kuil beschrijft praktische oefeningen om dit overlevingssysteem stap voor stap los te laten en de transformatie te maken van overleven naar leven; van trauma naar een vrij en stralend zelf. Persoonlijk, aansprekend en zeer toegankelijk geschreven. Met sprookjesachtige zwart-wittekeningen. Rianne van Kuil is helings-expert, tv-maker en journalist. Ze maakte o. a. Ik Vertrek, DNA Onbekend, Welkom in Containerdorp en de podcast Who's your daddy.

Specificaties

Nederlands | 9789083378077 | 388 pagina's

Titel Ontdek je heilige graal : jouw heldenreis van trauma naar heling
Auteur Rianne van Kuil
Secundaire auteur Siem Stevens ; Margot Holtman
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Wildflower Publishing, 2024
Overige gegevens 388 pagina's - illustraties - 23 cm
ISBN 9789083378077
PPN 440317347
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zelfverwerkelijking ; Psychotrauma's
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Zelfverwerkelijking