Het familiefeest
Boek

Het familiefeest (februari 2024)/ Robyn Carr, vertaling [uit het Engels]: Erica Disco

Na een carrière in het leger zoekt een man een nieuw doel in zijn leven. Hij besluit naar zijn broer en zus in Sullivan's Crossing te gaan, waar het eenvoudige hem meteen aanspreekt. Jammer genoeg ziet de enige vrouw tot wie hij zich aangetrokken voelt hem niet staan.

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch verhaal over een nieuw begin in het dorpje Sullivan's Crossing. Na een carrière in het leger zoekt Dakota Jones een nieuw doel in zijn leven. Hij besluit naar zijn broer en zus in Sullivan's Crossing te gaan, waar tot zijn verrassing het eenvoudige leven in het stadje hem meteen aanspreekt. Wel raakt hij enigszins overrompeld door alle single vrouwen, die duidelijk erg geïnteresseerd zijn in de nieuwkomer. Jammer genoeg ziet de enige vrouw tot wie hij zich aangetrokken voelt hem niet staan. Daar gaat hij verandering in brengen, besluit hij. Maar voorlopig heeft hij zijn handen vol aan zijn familie. Nadat hij jarenlang afstand heeft gehouden, komen ze steeds nader tot elkaar. De familieband wordt echter sterk op de proef gesteld wanneer alle broers en zussen Jones bij elkaar komen voor een bruiloft... Vlot, vriendelijk en zeer toegankelijke geschreven. Robyn Carr (Saint Paul, 1951) is een bekende Amerikaanse schrijver. Van haar romans zijn wereldwijd meer dan 27 miljoen exemplaren verkocht. Dit boek is deel 3 van de serie: 'Sullivan's Crossing'.*

Specificaties

Nederlands | 9789402713695 | 352 pagina's

Titel Het familiefeest
Auteur Robyn Carr
Secundaire auteur Erica Disco
Type materiaal Boek
Editie Tweede druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, februari 2024
Overige gegevens 352 pagina's - 22 cm
Annotatie Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : HarperCollins, 2019. - (Sullivan's Crossing ; deel 3) - Vertaling van: The family gathering . - Toronto : MIRA Books, (c)2018. - (Sullivan's Crossing ; 3)
ISBN 9789402713695
PPN 440407001
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Sullivan's Crossing-serie
Boek

Sullivan's Crossing-serie (2018-...)

vol. 3
Uitgeleend
Robyn Carr