Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Bali en Lombok
Boek

Bali en Lombok (2024)/ tekstbijdrage Marco Ferrarese, vertaling [uit het Engels]: Gon Hokke, Corry Lagerwaard ; bewerking: Punt. vertaling & redactie, Amersfoort, Gon Hokke, Corry Lagerwaard

Aanwezigheid

Recensie

De Capitool reisgidsen hebben een nieuwe look en feel, maar ook nog veel herkenbaars. Deze gids over de Indonesische eilanden Bali en Lombok start met 12 'parels', suggesties voor een verblijf van 2 weken op Bali, 10 dagen op Lombok en de Gili-eilanden, 5 dagen in Ubud, of 3 dagen in het merengebied van Bali, en Balinese en Lombokse wonderen der natuur, Bali en Lombok voor lekkerbekken, voor avonturiers etc. en een jaaroverzicht. Na een kort stukje geschiedenis wordt het in vier regio's verdeelde eiland Bali besproken waarna het eiland Lombok volgt. De tekst is volledig herschreven maar zoals vanouds is de gids voorzien van vele kleurenfoto's van kunstvoorwerpen, tekeningen van gebouwen, opengewerkte illustraties en gedetailleerde plattegronden. Afsluitend praktische informatie. Het aparte gedeelte met tips voor reizigers over accommodaties en restaurants is in deze editie vervallen, er staan wat adressen tussen de tekst door genoemd. Her en der staat in een gekleurd kadertje ook nog een leuk weetje vermeld. Informatieve gids, op mat papier gedrukt. Met register en uitklapbaar omslag met kaart en legenda. Kleine tot zeer kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789000392155 | 208 pagina's

Titel Bali en Lombok
Instelling /Punt. vertaling & redactie, Amersfoort
Secundaire auteur Marco Ferrarese ; Gon Hokke
Type materiaal Boek
Editie 17de herziene druk;
Uitgave Amsterdam : Capitool, 2024
Overige gegevens 208 pagina's - illustraties, kaarten - 22 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: Houten : Van Reemst, 2002 - Met register - Vertaling van: Bali and Lombok. - London : Dorling Kindersley Limited, (c)2022. - (Eyewitness travel guides)
ISBN 9789000392155
PPN 440405580
Rubriekscode Indonesië 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bali; Reisgidsen ; Lombok; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Indonesië

Relaties/Serie

Capitool reisgidsen
Boek

Capitool reisgidsen (1994-...)

vol.
Uitgeleend