Wat een plaatje!
Boek

Wat een plaatje! ([2023])/ tekeningen & inkleuring William, scenario Cazenove & William ; vertaling [uit het Frans]: the house of BOOM!

Wendy en Marine moeten hun spullen opruimen. In de garage vinden ze jeugdfoto's van mama en papa en oude videocassettes. Dat maakt de klus een stuk interessanter. Vrolijke eenpagina-ballonstrips in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een humoristisch stripboek over de zussen Marine en Wendy, die flink kunnen bekvechten maar ook dol op elkaar zijn. Op verzoek van hun ouders beginnen de zussen een opruimactie. Tijdens het opruimen ontdekken ze oude jeugdfoto's en videocassettes van hun ouders, wat de klus een stuk interessanter maakt. Ze voelen zich als archeologen die schatten uit het verleden ontdekken. Het boek bestaat uit korte, op zichzelf te lezen strips van telkens één pagina. Vlot en met veel humor geschreven. Ballonstrips met helder gekleurde, vrolijke tekeningen in cartooneske en beweeglijke tekenstijl. Voor lezers vanaf ca. 10 jaar. William (Millau, 1969) is scenarioschrijver, illustrator, stripauteur en inkleurder. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Sisters'.

Specificaties

Nederlands | 9789002279980 | 46 pagina's

Titel Wat een plaatje!
Auteur William"
Instelling /BOOM!, Wingene
Secundaire auteur ... Cazenove
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Antwerpen : Standaard Uitgeverij, [2023]
Overige gegevens 46 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Oorspronkelijke Franse uitgave: Bamboo Édition, (c)2023
ISBN 9789002279980
PPN 441752225
Genre stripverhaal - humoristische roman
Thematrefwoord Zussen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Sisters
Boek

Sisters (2009-...)

vol. 18
Uitgeleend
William"