A forest full of music
Boek

A forest full of music ([2024])/ written by Suzan Overmeer, illustrated by Myriam Berenshot ; English translation from the Dutch by Clavis Publishing Inc.

Konijn Toby droomt ervan om met de merels mee te zingen. Maar wat als hij helemaal niet kan zingen? Prentenboek met tekeningen in de kleuren van het bos. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Een vrolijk prentenboek over (onverwachte) talenten. Toby het konijn wil dolgraag met de merels meezingen. Als hij gaat zingen, schrikken alle dieren zich een hoedje. Het klinkt als gekrijs en gegil. Toby vlucht het bos in en stampt van woede. Een grote bonte specht hoort dat en vindt dat heel mooi. Het klinkt hem als muziek in de oren. Alle dieren vinden dat Toby nu prachtige muziek kan maken. Spontaan ontstaat er een feestje in het bos. Op optimistische toon en met humor geschreven. Met bladvullende fantasierijke tekeningen in de kleuren van het bos. Suzan Overmeer (1973) is muziekwetenschapper en werkt op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Vertaling van 'Een bos vol muziek'* (2023). Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Engels | 9781605379913

Titel A forest full of music
Auteur Suzan Overmeer
Instelling /Clavis, Hasselt
Secundaire auteur Myriam Berenshot
Type materiaal Boek
Editie First edition;
Uitgave New York : Clavis, [2024]
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
Annotatie Vertaling van: Een bos vol muziek. - Alkmaar : Clavis, (c)2023
ISBN 9781605379913
PPN 441480519
Thematrefwoord Zangkunst ; Bossen ; Dieren
Taal Engels