Let op: Vrijdag 26 april is Rozet om 20 uur gesloten. Zaterdag 27 april (Koningsdag) is Rozet de hele dag gesloten.
De magiër van Macindaw
Boek

De magiër van Macindaw (2023)/ John Flanagan, vertaling [uit het Engels]: Laurent Corneille

Will is nu een echte Grijze Jager. Voor zijn eerste opdracht wordt hij naar het verre Macindaw gestuurd. Een boze tovenaar houdt daar de kasteelheer in zijn macht. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Will is nu een echte Grijze Jager. Zijn eerste opdracht voert hem naar het afgelegen leengebied Macindaw, waar een tovenaar de plaatselijke bevolking terroriseert. Met dit boek begint hij een nieuw avontuur. Will is in dit vijfde deel van de serie 'De Grijze Jager' volwassen geworden en de schrijver ook. Meer dan in de voorgaande delen besteedt hij aandacht aan de karaktereigenschappen van zijn personages en een zorgvuldige spanningsopbouw door allerlei geheimzinnige gebeurtenissen. Ook bevat dit boek veel meer humor. Daardoor wordt het verhaal een stuk levendiger. Alleen in de laatste hoofdstukken valt de auteur terug in zijn oude fout: de actiescènes worden te zakelijk en omslachtig beschreven om echt te boeien. Het boek is geen afgerond verhaal: het eindigt met een cliffhanger en zal een vervolg krijgen in 'Het beleg van Macindaw'*. Voorin is een kaart van de verschillende koninkrijken te vinden. Het omslag is in de herkenbare stijl van de andere delen (groot afgedrukte serietitel en een bos pijlen). Heruitgave als paperback. Vanaf ca. 11 jaar

Specificaties

Nederlands | 9789025744625 | 325 pagina's

Titel De magiër van Macindaw
Auteur John Flanagan
Secundaire auteur Laurent Corneille
Type materiaal Boek
Editie Tweeëndertigste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 325 pagina's - kaart - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2008 - Vertaling van: The sorcerer in the north. - Scoresb, VIC [etc.] : Random House Australia, (c)2006. - (Ranger's apprentice ; b. 5)
ISBN 9789025744625
PPN 441851576
Genre sprookjes
Thematrefwoord Ridders ; Tovenaars
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Grijze Jager
Boek

De Grijze Jager (2007-...)

vol. bk. 5
Uitgeleend
John Flanagan