Ik ben heel druk
Boek

Ik ben heel druk ([2023])/ Aurélie Chien Chow Chine

Viktor is een eenhoorn. Zijn manen hebben alle kleuren van de regenboog. Vandaag zit Viktor vol energie en doet hij alles om aandacht te krijgen, daarom worden zijn haren rood. Klein vierkant prenvertelling met kleurenillustraties en ademhalingsoefening om weer te kalmeren. Vanaf ca. 3 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een leerzaam kinderboekje uit de serie 'Wat Viktor voelt'. Viktor is een kleine eenhoorn. Zijn regenboogmanen veranderen van kleur bij alles wat hij voelt. Vandaag is hij erg energiek en uitgelaten. Hij springt rond en doet alles om aandacht te krijgen. De jonge lezers leren met Viktor mee hoe zij hun energie kwijt kunnen. Daarnaast bevat het boek een ademhalingsoefening. Opgewekt geschreven. Met lieflijke lijntekeningen in heldere kleuren. Vanaf ca. 3 jaar. Aurélie Chien Chow Chine (1950) is een Franse illustrator en psychotherapeut. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789403234083

Titel Ik ben heel druk
Auteur Aurélie Chien Chow Chine
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Ballon, [2023]
Overige gegevens 28 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Frans. - Omslag vermeldt: Met ademhalingsoefeningen om je energie kwijt te kunnen - Vertaling van: Je suis tout fou-fou. - Paris : Hachette Livre, (c)2019. - (Les émotions de Gaston )
ISBN 9789403234083
PPN 441851177
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Emoties
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Emoties

Relaties/Serie

Wat Viktor voelt
Boek

Wat Viktor voelt (2018-...)

vol.
Uitgeleend
Aurélie Chien Chow Chine