Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Seamuswaanzin
Boek

Seamuswaanzin ([2023])/ Teng, Dufaux, inkleuring: Bérengère Marquebreucq ; vertaling [uit het Frans]: the house of BOOM!

De nicht van Sioban raakt steeds meer verstrikt in een verraderlijke wreedheid en dorst naar macht. Hierdoor wordt Sioban getuige van de ondergang van haar trouwe Seamus, die in een hallucinante waanzin zakt waaruit hij niet lijkt te kunnen ontsnappen. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 12 jaar.

Recensie

Een spannend fantasy-stripverhaal over clans en machtsstrijd. Het verhaal draait om Sioban, koningin van de Sudenna's, die getuige is van de ondergang van haar trouwe Seamus. Haar nicht Aylissa raakt steeds meer verstrikt in wreedheid en machtswellust, waarbij ze zelfs een voorouderlijk wapen van de heksen gebruikt. Sioban moet toezien hoe Seamus wegzinkt in een waanzin waaruit hij niet lijkt te kunnen ontsnappen. Ballonstrip met gedetailleerde tekeningen in donkere kleuren. Vanaf ca. 12 jaar. Teng (Rotterdam, 1955) is een bekende Nederlandse stripauteur. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie 'De klaagzang van de verloren gewesten' en de cyclus 'De Sudenna's'.

Specificaties

Nederlands | 9789085587033

Titel Seamuswaanzin
Auteur Paul Teng
Instelling /BOOM!, Wingene
Secundaire auteur Jean Dufaux ; Bérengère Marquebreucq
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Brussel] : Dargaud Benelux, [2023]
Overige gegevens 64 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 31 cm
ISBN 9789085587033
PPN 441397484
Genre stripverhaal - science-fiction
Taal Nederlands