Ademloos
Boek

Ademloos (februari 2024)/ Jennifer Niven, vertaald door Elise Kuip

Claude heeft net eindexamen gedaan en gaat met haar beste vriendin Saz een roadtrip maken. Maar dan gaan haar ouders scheiden en staat haar leven op z'n kop. Claudes moeder sleept haar mee naar een afgelegen eiland zonder bereik. Maar daar is wel de mysterieuze, knappe Jeremiah Crew. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Claude kan niet wachten om na haar eindexamen op roadtrip te gaan met haar beste vriendin Saz. Maar dan vertellen haar ouders iets dat haar wereld ineen doet storten: ze gaan scheiden. Claude heeft niets zien aankomen, en het voelt alsof de grond onder haar voeten wordt weggeslagen. Wanneer Saz vervolgens verliefd wordt en ze er niet meer 24/7 voor Claude is, wankelt ze nog meer. Claudes moeder neemt haar mee naar een afgelegen eiland, waar zij kan schrijven en Claude tot rust kan komen. Daar zit ze absoluut niet op te wachten: er zijn overal insecten en wilde dieren, haar telefoon heeft geen bereik en ze kent er niemand. Tot ze op een dag Jeremiah Crew ontmoet, en haar leven opnieuw op zijn kop staat. Maar dan op een goede manier... Een heerlijk zomerboek, dat je meesleept in de 'summer romance' van Claude en Jeremiah, die elkaar vinden en een ultieme zomer beleven, ondanks dat (of misschien juist omdat) ze weten dat het voorbij gaat. Van de auteur van de bestseller 'Waar het licht is', die werd verfilmd door Netflix. Een heerlijk boek om in weg te duiken op zwoele zomeravonden. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789041715371 | 398 pagina's

Titel Ademloos
Auteur Jennifer Niven
Secundaire auteur Elise Kuip
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Rainbow bv, februari 2024
Overige gegevens 398 pagina's - 19 cm
Annotatie Uitgave in samenwerking met Uitgeverij Moon - ISSN van de serie: ISSN 1574-4817 - Vertaald uit het Engels - Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Moon, (c)2021 - Vertaling van: Breathless. - New York : Random House, 2020
ISBN 9789041715371
PPN 439505151
Genre psychologische roman
Thematrefwoord Echtscheiding ; Eindexamens ; Vakanties ; Verliefdheid ; Adolescentie
Taal Nederlands