Het magische stadion
Boek

Het magische stadion (2024)/ Isa Maron & Bas Kuipers, illustraties Nick van Oosten en Isa Maron ; redactie Violet Bijvanck

Floortje en Mateo wonen in een magisch stadion onder een voetbalclub waar van alles te beleven is. Maar de directeur van de Geldfabriek heeft plannen die hun plezier voorgoed kunnen verzieken. Kunnen Floortje en Mateo het stadion redden? Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Een rijkelijk geiÅllustreerd kinderboek over voetbal en magie. In een magisch stadion onder een voetbalclub wonen Mateo en Floortje. Daar, onder de grond, beleven ze van alles. Ze springen in een zwembad vol cola en glijden van glijbanen. Maar dan ontdekken ze dat het stadion bedreigd wordt door de directeur van de Geldfabriek. Hij heeft plannen die het plezier voorgoed kunnen verstoren. De kinderen komen in actie om hun geliefde stadion te redden. Met humor en licht absurdistisch geschreven en met uitgelichte, vermakelijke weetjes. Speels vormgegeven, met cartooneske zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Isa Maron (1965) is een Nederlandse schrijver. Ze schreef meerdere boeken, audioseries en korte verhalen. Bas Kuipers is haar zoon. Hij speelde bij verschillende profclubs en voetbalt sinds 2020 bij Go Ahead Eagles.

Specificaties

Nederlands | 9789083408965 | 229 pagina's

Titel Het magische stadion
Auteur Isa Maron
Secundaire auteur Bas Kuipers ; Nick van Oosten ; Violet Bijvanck
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Amsterdam] : Isa Maron, 2024
Overige gegevens 229 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
ISBN 9789083408965
PPN 441770088
Genre sport - humoristische roman
Thematrefwoord Voetbal ; Magie
Taal Nederlands