Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Beleggen zoals de Wolf van Wall Street
Boek

Beleggen zoals de Wolf van Wall Street mijn gids voor hoe je een fortuin kunt verdienen op de aandelenbeurs ([2024])/ Jordan Belfort : mijn gids voor hoe je een fortuin kunt verdienen op de aandelenbeurs / Jordan Belfort, vertaald [uit het Engels] door René van Veen

Adviezen en anekdotes van de bekende Amerikaanse effectenhandelaar (1962) over beleggen op de aandelenbeurs, met tips voor beginnende beleggers om rijkdom op te bouwen en te behouden.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhelderend boek over beleggen van de Amerikaanse beurshandelaar Jordan Belfort, beter bekend als 'De Wolf van Wall Street'. Het boek biedt inzicht in het kopen, vasthouden en verkopen van aandelen om aanzienlijke rijkdom op te bouwen op zowel de korte als de lange termijn. Belfort combineert deze adviezen met kleurrijke anekdotes uit zijn bewogen carrière. Het boek is bedoeld om beginnende investeerders te helpen onafhankelijk en succesvol te worden in hun beleggingsstrategieën. Vlot, informatief en met enige bravoure geschreven. Met tabellen en grafieken in zwart-wit. Geschikt voor een brede tot geoefende lezersgroep. Jordan Belfort (1962) is een Amerikaanse auteur, effectenhandelaar en consultant. Na zijn veroordeling wegens fraude en witwassen wist hij al snel een nieuwe carrière op te bouwen. Naast beurshandelaar is hij businessconsultant en geeft hij managementtrainingen.

Specificaties

Nederlands | 9789021488677 | 317 pagina's

Titel Beleggen zoals de Wolf van Wall Street : mijn gids voor hoe je een fortuin kunt verdienen op de aandelenbeurs
Auteur Jordan Belfort
Secundaire auteur René van Veen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Volt, [2024]
Overige gegevens 317 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: The wolf of investing. - New York : Gallery Books, (c)2023
ISBN 9789021488677
PPN 440414954
Rubriekscode 345.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Beleggen; Verhalen
PIM Rubriek Mens en Maatschappij
PIM Trefwoord Beleggen