Samen staan we gek
Boek

Samen staan we gek ([2024])/ woorden, illustraties en knutsels door Dav Pilkey, ingekleurd door Jose Garibaldi ; vertaald [uit het Engels] door Tjibbe Veldkamp

Naomi, Melvin en hun broertjes en zusjes maken met veel plezier stripboeken. De kikkertjes komen erachter dat door samen te werken, kleine daden grote dingen teweeg kunnen brengen. Ballonstrip in kleur. Makkelijk te lezen. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk stripboek over de stripmakende kikkers Melvin en Naomi, waarin ze erachter komen dat ze door samen te werken grote dingen teweeg kunnen brengen. In dit boek maken de kikkers een vervolg op Dik van Spinnenbil, creëren ze het nieuwe monster 'Frogzilla' en schrijven ze haiku's. Van het geld dat ze krijgen van de uitgeverij kunnen ze veel snoep kopen, of kunnen ze het samen misschien beter ergens anders aan besteden? Intussen willen Naomi en Melvin meer verantwoordelijkheid krijgen, maar het moet allemaal wel leuk blijven! Met veel humor geschreven en vlot vertaald door Tjibbe Veldkamp. Getekend in de herkenbare cartooneske en kleurrijke stijl van Pilkey, aangevuld met mini-strips van de kikkertjes gemaakt met potlood, klei, foto's en ander verrassend materiaal. Vanaf ca. 9 jaar. Dav Pilkey (Cleveland, 1966) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver en illustrator, onder meer bekend van de 'Dog Man'-serie. Zijn werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven. 'Samen staan we gek' is deel vier van de serie: 'Kleine Karels tekenclub'*. Deel vijf is in de maak.

Specificaties

Nederlands | 9789464530827 | 223 pagina's

Titel Samen staan we gek
Auteur Dav Pilkey
Secundaire auteur Jose Garibaldi ; Tjibbe Veldkamp
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Condor, [2024]
Overige gegevens 223 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Aan de kop van de titelpagina: Boomhut Strips bv presenteert - Beeldverhalen - Vertaling van: Collaborations. - Graphix/Scholastic, (c)2022. - (Cat Kid comic club)
ISBN 9789464530827
PPN 440414814
Genre humoristische roman - stripverhaal
Thematrefwoord Tekenen ; Tekenaars ; kikkers
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kleine Karels tekenclub
Boek

Kleine Karels tekenclub (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Dav Pilkey