Kawaii: leuke dieren uit het bos tekenen
Boek

Kawaii: leuke dieren uit het bos tekenen schattige tekeningen van bosbewoners ([2024])/ Angela Nguyen, redactie: Charlene Fernandes, Claire Waite Brown ; hoofdredacteur: Lesley Henderson ; vertaling [uit het Engels]: Ingrid Hadders

Wil je schattige dieren en andere bewoners van het bos in Kawaii-stijl tekenen? Lees dan de stapsgewijze uitleg met (uiteindelijk ingekleurde) tekeningen. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een handleiding voor het maken van schattige tekeningen van bosdieren en andere bosbewoners. 'Kawaii' is het Japanse woord voor schattig. De kawaii-stijl kenmerkt zich door kleine figuren en objecten met eenvoudige gezichtsuitdrukkingen, hier uitgevoerd in simpele lijntekeningen met heldere kleuren. De lezer wordt aangemoedigd om met pen of potlood aan de slag te gaan en elke tekening iets vrolijks mee te geven. Opwekt en eenvoudig leesbaar geschreven. Met stap-voor-stap illustraties in kleur en zwart-wit. Vanaf ca. 9 jaar. Angela Nguyen* is een Amerikaanse auteur, grafisch ontwerper, illustrator en striptekenaar. Als grafisch ontwerper is ze gespecialiseerd in druk, beweging, verpakkingen en digitale vormgeving. Op internet is ze bekend onder haar pseudoniem Pikarar. Ze schreef een klein aantal boeken. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789463596770 | 128 pagina's

Titel Kawaii: leuke dieren uit het bos tekenen : schattige tekeningen van bosbewoners
Auteur Angela Nguyen
Secundaire auteur Ingrid Hadders ; Charlene Fernandes
Type materiaal Boek
Uitgave [Kerkdriel] : Librero, [2024]
Overige gegevens 128 pagina's - gekleurde en zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: Kawaii: how to draw really cute woodland friends. - Quarto Publishing, (c)2023
ISBN 9789463596770
PPN 440638887
Rubriekscode 742
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tekenen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Tekenen