De Nachtmerriemonsters
Boek

De Nachtmerriemonsters ([2023])/ scenario: Nico De Braeckeleer, figuren: Steve Van Bael ; tekeningen: Patrick Van Oppen ; inkting: Louis Clement ; inkleuring: Marloes Dekkers

In de nachtmerries van de inwoners van Schemermeer duiken afgrijselijke wezens op. De nachtmerriemonsters slagen erin uit de dromen van de inwoners te ontsnappen. Vlad, Wilko en Keelin moeten de schepsels bestrijden om hun vrienden te beschermen. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Een stripboek uit de serie 'Nachtwacht'. Er duiken afschuwelijke wezens op in de nachtmerries van de inwoners van Schemermeer. Deze Nachtmerriemonsters weten te ontsnappen uit de dromen en belanden in de werkelijkheid. Vlad, Wilko en Keelin moeten de wezens bestrijden om hun vrienden te beschermen, maar de spreuken die ze kennen werken niet. Ze hopen dat Vega een oplossing weet. Ballonstrip in kleur met cartoonachtige illustraties. Voor lezers vanaf ca. 10 jaar. Patrick Van Oppen is een Belgische auteur en striptekenaar Hij schreef meerdere boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789002276477 | 29 pagina's

Titel De Nachtmerriemonsters
Auteur Patrick Van Oppen
Instelling /Studio 100
Secundaire auteur Steve Van Bael ; Nico De Braeckeleer ; Louis Clement ; Marloes Dekkers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2023] - Antwerpen : Standaard Uitgeverij
Overige gegevens 29 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
ISBN 9789002276477
PPN 441701477
Genre stripverhaal - sprookjes - griezelverhaal
Thematrefwoord Monsters ; Angstdromen
Taal Nederlands