Groeimindset
Boek

Groeimindset ([2024])/ illustraties Aad Bijloo, auteurs Gerard van Amstel, Mariska Bijvank, Erik Idema, Jolanda van der Marel, Gerard van Midden, Marijne Sammels, Karine van der Zon-Mels ; redactie Mariska Bijvank, Erik Idema, Jolanda van der Marel, Marijne Sammels, Cora Vlaming, Karine van der Zon-Mels

Educatief prentvertelling met het thema: nieuwe vaardigheden leren en omgaan met de bijbehorende emoties. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Recensie

Een vrolijk en educatief kinderboek over nieuwe vaardigheden leren en omgaan met de bijbehorende emoties. Odette is gek op paarden. Maar als Egel haar uitnodigt om mee te gaan naar de manege durft ze niet zo goed. Ze heeft nog nooit een paard geaaid of verzorgd, en er zeker nog nooit op gereden. Egel zegt dat ze het gewoon moet proberen - want als je het niet probeert, weet je ook niet of je iets kan. En als je het niet meteen kan, kun je het toch leren? Aan de hand van spelletjes, liedjes en werkvormen wordt het onderwerp verder uitgediept, en leren kinderen spelenderwijs oefenen met sociale en emotionele vaardigheden. In vriendelijke stijl geschreven. Met vrolijke ingekleurde dierentekeningen. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Hoe doe je dat?*'.

Specificaties

Nederlands | 9789057886089 | 41 pagina's

Titel Groeimindset
Auteur Aad Bijloo
Secundaire auteur Gerard van Amstel ; Mariska Bijvank
Type materiaal Boek
Uitgave Amersfoort : Kwintessens, [2024]
Overige gegevens 41 pagina's - gekleurde illustraties - 22 × 31 cm
ISBN 9789057886089
PPN 440351707
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Moed
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Moed

Relaties/Serie

Hoe doe je dat?
Boek

Hoe doe je dat? (2021-...)

vol. 12
Uitgeleend
Adriaan Bijloo