Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Vrolijk feestje, Poeziehoorn
Boek

Vrolijk feestje, Poeziehoorn ([2024])/ Shannon Hale & LeUyen Pham, uit het Engels vertaald door Maria Postema

Poezie wil een feestje geven, maar Hondje schopt haar plannen in de war. Als hij dan ook nog alle aandacht krijgt, wordt Poezie boos. Hoe kan Eenhoorn Poezie ervan overtuigen dat ze niet jaloers hoeft te zijn? Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijk prentenboek over een eenhoorn, een kat en een hond, vriendschap en jaloezie. Poezie de poes wil een feestje geven met haar vriend Eenhoorn. Maar hun plannen worden verstoord door Hondje. Wanneer Hondje alle aandacht krijgt, wordt Poezie boos. Het verhaal draait om de magie van echte vriendschap en hoe Eenhoorn Poezie ervan overtuigt dat ze niet jaloers hoeft te zijn. Opgewekt en invoelend geschreven. Met zoete kleurenillustraties met veel paars- en rozetinten. Vanaf ca. 4 jaar. Shannon Hale (Salt Lake City, 1974) is een bekende Amerikaanse scenarioschrijver en (jeugd)auteur. Haar werk wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789000392063

Titel Vrolijk feestje, Poeziehoorn
Auteur Shannon Hale
Secundaire auteur LeUyen Pham ; Maria Postema
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2024]
Overige gegevens 44 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 32 cm
Annotatie Tekst Shannon Hale | illustraties: LeUyen Pham - Vertaling van: Party hearty Kitty-Corn. - New York : Abrams Books for Young Readers, (c)2023
ISBN 9789000392063
PPN 44040634X
Thematrefwoord Eenhoorns ; Vriendschap ; Jaloezie ; Feesten
Taal Nederlands