Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Microdosing
Boek

Microdosing de helende werking van plantmedicijnen en psychedelica (februari 2024)/ Maria Johanna, redactie: Hedwig Wiebes

Beschrijving van het microdoseren van psychedelica en plantmedicijnen voor meer rust, creativiteit en productiviteit en het verlichten van mentale en fysieke klachten.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhelderend boek over microdosing met plantmedicijnen en psychedelica. Het boek biedt inzicht in de helende werking van microdoseren op basis van recent onderzoek en ervaringsverhalen. De werking van de verschillende middelen wordt uitgelegd. Hierbij komen zowel psychedelische middelen zoals truffels en Ayahuasca als niet-psychedelische middelen zoals ceremoniële cacao en blauwe lotus. Het boek leert de lezer welke producten kunnen worden toegepast voor rust, creativiteit, productiviteit en een heldere focus. Het boek betoogt dat microdosing kan helpen om prestaties te verbeteren, chronische pijn te voorkomen en een verscheidenheid aan mentale klachten zoals angst en depressie kan verlichten. Helder en begrijpelijk geschreven, met ruimte voor persoonlijke inzichten van de auteur. Geschikt voor een brede tot geoefende lezersgroep. Maria Johanna is plantmedicijnexpert. Via haar online bedrijf House of Oneness laat ze plantmedicijnen ontwikkelen voor cacaoceremonies en producten voor microdosing.

Specificaties

Nederlands | 9789043931007 | 223 pagina's

Titel Microdosing : de helende werking van plantmedicijnen en psychedelica
Auteur Maria Johanna
Secundaire auteur Hedwig Wiebes
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, februari 2024
Overige gegevens 223 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave
ISBN 9789043931007
PPN 439137780
Rubriekscode 611.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Psychedelica ; Natuurgeneesmiddelen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Verdovende middelen