Waarom? De grote geschiedenisencyclopedie
Boek

Waarom? De grote geschiedenisencyclopedie duidelijke antwoorden op vragen van kinderen ([2024])/ auteur Philip Steele, illustrator Dan Crisp ; vertaling [uit het Engels] Jaap Verschoor ; redactie Nederlandse editie Katrien Peper

Waar woonden de eerste mensen? Hoe lang was de Chinese zijderoute? En kon iedereen vroeger ridder worden? Leer over de belangrijkste gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis, vanaf de oudheid tot het heden. Met veel quizvragen, kleurenfoto's en -illustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een jeugdencyclopedie met allerlei wetenswaardigheden over de geschiedenis van de mens. Waar woonden de eerste mensen? Wanneer werd de trein uitgevonden? En wat was de Koude Oorlog? Leer van alles over de belangrijkste gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis, vanaf de oudheid tot het heden. Vlot en informatief geschreven. Met een grote hoeveelheid kleurenfoto's, -illustraties en kaarten en met om de paar pagina's een korte quiz en een verklarende woordenlijst. Voor nieuwsgierige lezers vanaf ca. 9 jaar. Philip Steele (1948) is een internationaal bekende Britse schrijver en jeugdauteur. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789401496988 | 143 pagina's

Titel Waarom? De grote geschiedenisencyclopedie : duidelijke antwoorden op vragen van kinderen
Auteur Philip Steele
Secundaire auteur Jaap Verschoor ; Dan Crisp ; Katrien Peper
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2024]
Overige gegevens 143 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: What do we know about history?. - London : Dorling Kindersley Limited, (c)2023
ISBN 9789401496988
PPN 441844774
Rubriekscode 903
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Algemene geschiedenis; Encyclopedieen
PIM Rubriek Geschiedenis
PIM Trefwoord Algemene geschiedenis