Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Open je derde oog
Boek

Open je derde oog ([2024])/ Sarah Stulzaft, Nederlandse vertaling [uit het Frans]: Marjan Lindt

Esoterische gids voor het openen van de pijnappelklier - het 'derde oog' - en het verruimen van het bewustzijn. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een esoterische verhandeling over de spirituele kracht van de pijnappelklier. Het boek bestaat uit drie delen. Het eerste deel behandelt het natuurgeneeskundige profiel van de pijnappelklier, waarin de mysteries van dit orgaan in de hersenen worden onthult, met name de werking ervan op onze gezondheid en intuïtie. Het tweede deel beslaat de symboliek van de pijnappelklier die staat voor inspiratie en verbondenheid met het universum. In het derde deel komt het ontwikkelen van de intuïtie aan de orde: de auteur draagt methodes en natuurlijke remedies aan waarmee de lezer het 'derde oog' kan openen. In heldere, toegankelijke stijl geschreven. Met eenvoudige zwart-witillustraties. Sarah Stulzaft is een Franse yogalerares met een holistische praktijk, waar ze lesgeeft in natuurgeneeskunde en in relaxatie door middel van geluid.

Specificaties

Nederlands | 9789044765540 | 111 pagina's

Titel Open je derde oog
Auteur Sarah Stulzaft
Secundaire auteur Marjan Lindt
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2024]
Overige gegevens 111 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: Troisième oeil et glande pinéale : Le réservoir aux secrets. - Paris : Secret d'Etoiles, (c)2023
ISBN 9789044765540
PPN 442237189
Rubriekscode 172
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Derde Oog ; Bewustzijnsverruiming ; Spiritualiteit
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Chakra's