Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
De koninklijke leerling
Boek

De koninklijke leerling (2023)/ John Flanagan, vertaling [uit het Engels]: Laurent Corneille ; illustratie kaarten: Marius Brouwer

Will zit diep in de put na de moord op Alyss. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht: Will gaat prinses Maddie, dochter van Koning Arnaut en Cassandra opleiden tot Grijze Jager. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Will, belangrijk lid van de Grijze Jagers, zit diep in de put na de moord op zijn geliefde Alyss. Niets lijkt hem uit zijn lethargie te kunnen halen, tot zijn vrienden besluiten dat hij een nieuwe opdracht moet krijgen. Will wordt de mentor van prinses Maddie (Madelyn), dochter van Koning Arnaut en zijn gade Cassandra - onder Wills hoede zal de recalcitrante jongedame opgevoed en opgeleid worden tot Grijze Jager. Wanneer op een dag een Grijze Jager dood wordt gevonden, wordt aan Will en Maddie de opdracht verstrekt om die dood te gaan uitzoeken. Twaalfde deel in de vermaarde reeks 'De Grijze Jager'*. Opnieuw een wervelende vertelling, vol spannende, maar ook pedagogische en menselijke momenten, die zich afspeelt in een mythische wereld waarin ver verleden en actueel heden mooi vervlochten zijn. Dit alles tegen de achtergrond van een gefingeerd en tegelijkertijd uiterst werkelijk aandoend landschap. Heerlijk boek om tijdens de komende winteravonden te verslinden. Heruitgave als paperback. Vanaf ca. 11 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025754150 | 447 pagina's

Titel De koninklijke leerling
Auteur John Flanagan
Secundaire auteur Laurent Corneille ; Marius Brouwer
Type materiaal Boek
Editie Zestiende druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2023
Overige gegevens 447 pagina's - 21 cm
Annotatie 1e druk Nederlandse uitgave: (c)2013 - Vertaling van: The royal ranger. - Random House Australia, (c)2013. - (Ranger's apprentice ; b. 12)
ISBN 9789025754150
PPN 442229291
Genre sprookjes
Thematrefwoord Ridders
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De Grijze Jager
Boek

De Grijze Jager (2007-...)

vol. bk. 12
Uitgeleend
John Flanagan