De geheimen van het Italiaanse eiland
Boek

De geheimen van het Italiaanse eiland drie zussen. Drie liefdes. Drie keuzes ([2024])/ Barbara Josselsohn, vertaald [uit het Engels] door Nellie Keukelaar-van Rijsbergen

New York, 2018. Een vrouw duikt in het verleden van haar overleden oma, die iets te maken heeft gehad met een verdwenen object uit een Italiaans kasteel. Italië, 1943. Een vrouw reist naar het eiland Parissi. Wat ze niet verwacht is dat ze er verliefd zal worden en plotseling alles moet achterlaten.

Aanwezigheid

Recensie

Een roman over mysteries, de band tussen zussen en familiegeschiedenis. Na het overlijden van haar oma Lucy krijgt Mia een brief uit Italië te zien. Lucy wordt in verband gebracht met een object dat in de Tweede Wereldoorlog is verdwenen uit een kasteel op een eilandje in de Middellandse Zee. Haar oma had haar nooit verteld over haar verleden, laat staan een oud Italiaans kasteel. In 1943 reist Annalisa met haar twee jongere zussen naar het eiland Parissi, om hulp te vragen aan de rijke Patricio Parissi. Daar wordt ze verliefd en moest ze onverwacht alles achterlaten. Vlot en zeer toegankelijk geschreven. Barbara Josselsohn is een Amerikaanse schrijver. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Het Italiaanse eiland'.

Specificaties

Nederlands | 9789046832196 | 357 pagina's

Titel De geheimen van het Italiaanse eiland : drie zussen. Drie liefdes. Drie keuzes
Auteur Barbara Josselsohn
Secundaire auteur Nellie Keukelaar-van Rijsbergen
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Oceaan, [2024]
Overige gegevens 357 pagina's - 21 cm
Annotatie Vertaling van: Secrets of the Italian island. - London : Bookouture, 2023
ISBN 9789046832196
PPN 44029827X
Genre romantische verhalen - familieroman
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Het Italiaanse eiland
Boek

Het Italiaanse eiland (2024-...)

vol. 1
Uitgeleend
Barbara Josselsohn