Die fetten Jahre sind vorbei
Boek

Die fetten Jahre sind vorbei ein Buch in Einfacher Sprache nach dem gleichnamigen Film von Hans Weingartner ([2015])/ Marion Döbert, Redaktion: Jürgen Genuneit, Annerose Genuneit

Twee vrienden hebben links-revolutionaire ideeen en uiten die door bij rijke mensen in te breken, meubilair door elkaar te gooien en briefjes achter te laten.

Aanwezigheid

Recensie

Boek gebaseerd op de film 'The Edukators' van Hans Weingartner uit 2004. De vrienden Jan en Peter hebben links-revolutionaire ideeën en uiten die door bij rijke mensen in te breken. Ze stelen weliswaar niets maar gooien het meubilair door elkaar en laten briefjes achter met teksten als 'U hebt teveel geld.' Als Peter met vakantie is, bloeit de liefde tussen Jan en Jule (Peters vriendin) op. Spannend geschreven in de eenvoudige taal die 'Spaß am Lesen Verlag' kenmerkt. Ook zijn de moeilijke woorden en uitdrukkingen onderstreept en worden in de woordenlijst achterin uitgelegd. Zeer ruime bladspiegel. Goed in combinatie met de film te gebruiken vanaf klas 3 (havo/vwo) en klas 4 (vmbo).

Specificaties

Duits | 9783944668444 | 152 pagina's

Titel Die fetten Jahre sind vorbei : ein Buch in Einfacher Sprache nach dem gleichnamigen Film von Hans Weingartner
Auteur Marion Döbert
Secundaire auteur Hans Weingartner ; Jürgen Genuneit
Type materiaal Boek
Uitgave Münster : Spaß am Lesen Verlag, [2015]
Overige gegevens 152 pagina's - 21 cm
Annotatie Gebaseerd op de gelijknamige film van Hans Weingartner . - Licentie uitgave van kahuuna films
ISBN 9783944668444
PPN 400878860
Genre sociale roman
Taal Duits

Relaties/Serie

Lesen für alle
Boek

Lesen für alle (2009-...)

vol.
Uitgeleend