Ik beloof je dat het niet altijd zo'n pijn zal doen
Boek

Ik beloof je dat het niet altijd zo'n pijn zal doen 18 handreikingen voor steun en begrip ([2024])/ Clare Mackintosh, redactie: Danielle Kornet-van der Aa

Persoonlijk relaas van de Britse thrillerschrijfster (1976) over haar verdriet en emoties na het verlies van haar vijf weken oude zoontje, met handreikingen voor troost en steun voor anderen die een groot verlies hebben meegemaakt.

Aanwezigheid

Recensie

Een persoonlijk relaas van thrillerschrijfster Clare Mackintosh over haar verdriet en emoties na het verlies van haar zoontje. Gevoelens van verlies, verdriet en rouw kunnen eenzaam en eindeloos lijken. Toen Clare Mackintosh haar vijf weken oude zoontje verloor, zocht ze hulp in boeken. Die vertelden haar wat ze zou moeten voelen en wanneer. Maar gaandeweg ontdekte ze dat er geen afgebakende stadia zijn voor rouw. Wat we nodig hebben is tijd en begrip. Nu schreef ze zelf het boek dat ze toen had willen lezen, en waarmee ze nu troost en steun wil bieden aan anderen. In pakkende, persoonlijke en toegankelijke stijl geschreven. Clare Mackintosh (1976) is een bekende Britse roman- en thrillerschrijfster. Haar boeken worden in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789043933186 | 223 pagina's

Titel Ik beloof je dat het niet altijd zo'n pijn zal doen : 18 handreikingen voor steun en begrip
Auteur Clare Mackintosh
Secundaire auteur Daniëlle Kornet-van der Aa
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Kosmos Uitgevers, [2024]
Overige gegevens 223 pagina's - 22 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: I promise it won't always hurt like this. - Sphere, (c)2024
ISBN 9789043933186
PPN 440503124
Rubriekscode 418.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Rouwproces; Verhalen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Rouwproces