Wonderbaarlijk
Boek

Wonderbaarlijk alles wat je moet weten als je vrouw gaat bevallen ([2024])/ Joyce Schouten en Marijn van der Zwaard, fotografie: Jessica Innemee en Nienke Maat ; illustraties: Jelle van der Vegt

Informatie en adviezen voor partners en aanstaande vaders over het bevallingsproces en de kraamtijd, met aandacht voor verschillende medische situaties en ervaringsverhalen. Met foto's en illustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief boek met adviezen voor aanstaande vaders over het bevallingsproces. Voor aanstaande moeders bestaan er allerlei boeken over de bevalling, maar voor de partners is er vaak weinig informatie. Wat is hun rol in dit proces, wat maken zij mee en wat kunnen ze betekenen? Dit boek beschrijft het bevallingsproces en geeft gespreksstof en handvatten. Wat gebeurt er in verschillende medische situaties? Wat is belangrijk bij de voorbereiding? Ook de babytijd en de band met de baby komen aan bod. Allemaal vanuit het perspectief van de aanstaande vader - of ieder ander die steun biedt bij de bevalling. Toegankelijk en hedendaags geschreven, met ervaringsverhalen. Met kleurenfoto's en zwart-witillustraties. Joyce Schouten is verloskundige en heeft twee verloskundigenpraktijken. In haar podcast Verloskees verdiept ze zich in allerlei thema's rondom de bevalling en de geboortezorg. Marijn van der Zwaard is zwangerschapscoach en schrijver. In haar praktijk komen zowel moeders als vaders voor coaching op het gebied van zwangerschap, geboorte en ouderschap.

Specificaties

Nederlands | 9789493301634 | 287 pagina's

Titel Wonderbaarlijk : alles wat je moet weten als je vrouw gaat bevallen
Auteur Joyce Schouten
Secundaire auteur Marijn van der Zwaard ; Jessica Innemee ; Jelle van der Vegt
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Samsara, [2024]
Overige gegevens 287 pagina's - foto's - 21 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register
ISBN 9789493301634
PPN 438687523
Rubriekscode 615.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bevallingen ; Zwangerschap ; Vaderschap
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Zwangerschap