Leef langer
Boek

Leef langer de kennis en kunst van langer gezond leven (2024)/ Peter Attia, MD, met Bill Gifford ; vertaald [uit het Engels] door Paul Janse

Praktische adviezen voor het voorkomen van chronische ziekten en het verlengen van de gezondheid op de lange termijn. Met zwart-witillustraties.

Aanwezigheid

Recensie

Een diepgravend boek over gezondheid. Dit boek, geschreven door een arts en ouderdomsexpert, biedt een proactieve en persoonlijke aanpak voor het voorkomen van chronische ziekten en het verlengen van de gezondheid op de lange termijn. Het boek bevat praktische adviezen en de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van voeding, lichaamsbeweging, slaap en mentale gezondheid. Het doel is om een pad uit te stippelen dat werkt voor de individuele lezer, aangezien wat voor de een een risico is, bij de ander geen enkel probleem oplevert. Inzichtelijk en vaardig geschreven, met ruimte voor persoonlijke ervaringen van de auteur. Met illustraties en enkele foto's in zwart-wit. Geschikt voor een breed tot geoefend lezerspubliek. Peter Attia (1973) is een Canadees-Amerikaanse arts en oprichter van Early Medical, een platform met adviezen voor een betere gezondheid en een langer leven.

Specificaties

Nederlands | 9789000391967 | 478 pagina's

Titel Leef langer : de kennis en kunst van langer gezond leven
Auteur Peter Attia
Secundaire auteur Bill Gifford ; Paul Janse
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Spectrum, 2024
Overige gegevens 478 pagina's - illustraties - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register - Vertaling van: Outlive. - (c)2023
ISBN 9789000391967
PPN 440405858
Rubriekscode 615.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gezondheid
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Gezondheid