Het ultieme kamadoboek
Boek

Het ultieme kamadoboek leer koken op een keramische BBQ! (2022)/ Zowie Tak, redactie en culinaire redactie: Inge van der Helm ; fotografie: Sven ter Heide

Verzameling barbecuerecepten voor de kamado, met praktische tips over aanschaf, gebruik en onderhoud. Met donkere kleurenfoto's.

Aanwezigheid

Recensie

Een verdiepend kookboek met uitleg over en recepten voor de kamado, een keramische barbecue. De auteur adviseert over de aankoop, het gebruik en het onderhoud van een kamado. Daarnaast bevat het boek 90 diverse recepten; van vlees, vis, gevogelte en groenten tot deegwaren, geïnspireerd door verschillende wereldkeukens. De recepten zijn ingedeeld per accessoire, zoals een skillet, pizzasteen of een gietijzeren rooster. Het doel van de auteur is om de lezer te inspireren om zelf te experimenteren met recepten en technieken. Nuchter, informatief en toegankelijk geschreven. Met donkere, stoere kleurenfoto's. Zowie Tak is een professionele chefkok met meer dan vijftien jaar barbecue-ervaring. Hij geeft kamadoworkshops en -trainingen. In dezelfde reeks verschenen eerder 'Het ultieme vleesboek' en 'Het ultieme open vuur & braai boek'.

Specificaties

Nederlands | 9789083139807 | 264 pagina's

Titel Het ultieme kamadoboek : leer koken op een keramische BBQ!
Auteur Zowie Tak
Secundaire auteur Sven ter Heide ; Inge van der Helm
Type materiaal Boek
Editie 3e druk;
Uitgave Roosendaal : Uitgeverij Pig Butts, 2022
Overige gegevens 264 pagina's - foto's - 28 cm
Annotatie Op omslag: 90 recepten van rookie tot kamadochef
ISBN 9789083139807
PPN 442277202
Rubriekscode 629.31
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Barbecuerecepten ; Barbecueën
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Barbecuerecepten