Als ik je weer zie
Grote Letter Boek

Als ik je weer zie ([2024])/ Gillian King

Een jonge vrouw komt voor een verrassing te staan als blijkt dat niet alleen zij, maar ook haar ex op het dochtertje van haar vriendin zullen passen. Terwijl ze met elkaar opgescheept zitten in één huis borrelt al snel oud zeer op, maar ook onvermoede gevoelens.

Recensie

Een herkenbare feelgoodroman over tweede kansen. Lily stemt toe om een tijdje op het dochtertje van haar beste vriendin Sara te passen. Dan ontdekt ze wie Sara daarvoor nog meer heeft ingeschakeld: haar ex Seb. Hoe grappig, knap en sexy hij ook is: Seb is wel de laatste persoon met wie Lily een paar weken lang in hetzelfde huis wil wonen. Maar wanneer ze noodgedwongen tijd met elkaar doorbrengen, merken ze dat het verleden hen razendsnel inhaalt. Oud zeer komt naar boven, net als verborgen gevoelens en emoties. Maar waar vonken overspringen, gaat ook weleens iets in de fik. Ongecompliceerd geschreven, met herkenbare en realistische personages. Gillian King is een Nederlandse feelgoodschrijver. Ze won met haar romans eerder de Chicklit van het jaar (2019) en Feelgood van het jaar (2021) bij Chicklit.nl.

Specificaties

Nederlands | 9789036441940

Titel Als ik je weer zie
Auteur Gillian King
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij GLB, [2024]
Overige gegevens ... pagina's - 23 cm
Annotatie Hun wegen scheidden met een reden. Nu komen ze elkaar toch weer tegen. - Oorspronkelijke uitgave: Amsterdam : HarperCollins, 2024 - Met grote letter gedrukt
ISBN 9789036441940
PPN 442312326
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands