Weerwolven vs Vampiers
Boek

Weerwolven vs Vampiers ([2023])/ scenario: Nico De Braeckeleer, figuren: Steve Van Bael ; tekeningen: Patrick Van Oppen ; inkting: Louis Clement ; inkleuring: Marloes Dekkers

In de Onderwereld barst er een strijd los tussen de weerwolven en vampiers. De Hoge Raad besluit dat Vlad en Wilko niet langer samen in de Nachwacht mogen blijven. Maar daar leggen ze zich niet zomaar bij neer. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 10 jaar.

Recensie

Een strip uit de serie 'Nachtwacht'. In het verleden waren weerwolven en vampiers vijanden, maar ze leven nu in vrede. Maar een nieuwe strijd ontstaat in de Onderwereld. De Hoge Raad besluit dat Vlad en Wilko, leden van de Nachtwacht, tegen elkaar moeten vechten, waarbij alleen de winnaar in de Nachtwacht blijft. Ze verzetten zich tegen dit besluit en gaan naar de Onderwereld om de vrede te herstellen, maar worden tegengewerkt door een Duivelse Kracht. Ballonstrip in kleur met cartoonachtige illustraties. Vanaf ca. 10 jaar. Patrick Van Oppen (Genk, 1969) is een Belgische stripauteur. Hij schreef meerdere boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789002276484 | 29 pagina's

Titel Weerwolven vs Vampiers
Auteur Patrick Van Oppen
Instelling /Studio 100
Secundaire auteur Steve Van Bael ; Nico De Braeckeleer ; Louis Clement ; Marloes Dekkers
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2023] - Antwerpen : Standaard Uitgeverij
Overige gegevens 29 pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
ISBN 9789002276484
PPN 441827365
Genre stripverhaal - sprookjes - griezelverhaal
Thematrefwoord Vampiers ; Weerwolven
Taal Nederlands