Het eilandhuis
Boek

Het eilandhuis (mei 2024)/ Elena Conrad, vertaling [uit het Duits] Jeannet Dekker

Een moeder van een vijftienjarige dochter erft onverwachts een huis van een ver familielid op Spiekeroog, een Duits waddeneiland. Ze staat te popelen om een nieuwe start op het eiland te maken, maar is ze daar eigenlijk wel welkom? En waarom is het huis juist aan haar nagelaten?

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch verhaal over identiteit, familie en een nieuw begin. Het leven van Maike, moeder van een vijftienjarige dochter, krijgt een onverwachte wending. Een ver familielid heeft haar een huis nagelaten op Spiekeroog, een Duits waddeneiland. Bij het huis horen ook twee vakantieappartementen en een winkel. Eenmaal op het eiland raakt ze betoverd door de natuur en de stranden en lijkt er iets opwindends in de lucht te hangen. Ze staat te popelen om een nieuwe start te maken, maar twijfelt of ze wel welkom is en vraagt zich af waarom het huis specifiek aan haar is nagelaten. Vriendelijk en zeer toegankelijk geschreven. Elena Conrad (1972) is een Duitse auteur. Ze schreef een klein aantal boeken. Het boek is het eerste deel van de serie: 'Eilandhuis'.

Specificaties

Nederlands | 9789402714371 | 286 pagina's

Titel Het eilandhuis
Auteur Elena Conrad
Secundaire auteur Jeannet Dekker
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : HarperCollins, mei 2024
Overige gegevens 286 pagina's - 22 cm
Annotatie Op omslag: Zon, zee en zand: de ingrediënten voor een nieuwe start? - Vertaling van: Das Strandfliederhaus. - Köln : Bastei Lübbe AG, 2022. - (Strandflieder-saga ; Band 1)
ISBN 9789402714371
PPN 440407087
Genre familieroman
Thematrefwoord Erfenissen ; Moeder-dochter relatie ; Spiekeroog
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De eilandhuis-serie
Boek

De eilandhuis-serie (2024-...)

vol. 1
Uitgeleend
Elena Conrad