Breindrop
Boek

Breindrop een reisverhaal over mentaal vastlopen, hulp en herstel ([2023])/ Steven Goudsbloem, Ruby Beltman, eindredactie Marèse Peters ; illustraties Sophie Makhlouf

Algemene informatie en persoonlijke ervaringen over mentaal vastlopen en de weg naar herstel. Met kleurenfoto's en -illustraties.

Recensie

Een boek over mentaal vastlopen, hulp en herstel. Door allerlei oorzaken is het mogelijk om geestelijk uit balans te raken, en psychische problemen zijn er in alle soorten en maten. Toch heeft elk traject zijn vaste etappes en zijn de hulp en het herstelwerk in grote lijnen gelijk. Steven Goudsbloem en Ruby Beltman geven een inkijk in het hele traject. Het boek is ingedeeld in vier etappes: bergaf, dal, bergop en vlakte. Elke etappe bevat persoonlijke ervaringen van Ruby, die zelf mentaal was vastgelopen, en van psycholoog Steven Goudsbloem, die haar destijds heeft geholpen. Dit boek dient niet als zelfhulpboek, gids of stappenplan; de auteurs benadrukken dat zij het proces beschrijven dat iemand doorgaans meemaakt, en geven aan hoe je hulp kunt vinden. Invoelend, toegankelijk en persoonlijk geschreven. Met kleurenfoto's en -illustraties. Steven Goudsbloem is een Nederlandse psycholoog in de basis-GGZ. Ruby Beltman is kwartiermaker en ondernemer en klopte in 2018 bij Steven aan voor psychologische hulp.

Specificaties

Nederlands | 9789090373973 | 177 pagina's

Titel Breindrop : een reisverhaal over mentaal vastlopen, hulp en herstel
Uniforme titel Brein drop
Auteur Steven Goudsbloem
Secundaire auteur Ruby Beltman ; Marèse Peters ; Sophie Makhlouf
Type materiaal Boek
Uitgave [Terschuur] : BREINDROP, [2023]
Overige gegevens 177 pagina's - illustraties - 22 cm
ISBN 9789090373973
PPN 439386462
Rubriekscode 321.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Psychosociale hulpverlening
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Psychosociale hulpverlening