Tuinontwerpen
Boek

Tuinontwerpen elke tuin verdient een goed ontwerp ([2024])/ Jeanne van Rijs en Modeste Herwig, eindredactie: Ilona Brinkman

Handboek voor het ontwerpen van een tuin. Met aandacht voor de mogelijkheden, de wensen en het ontwerpproces van een tuinarchitect. Met foto's, illustraties en plattegronden.

Aanwezigheid

Recensie

Een praktisch handboek voor het ontwerpen van een tuin. Het boek biedt inzicht in de moderne mogelijkheden, de eigen wensen van de tuinierder en het ontwerpproces. Het bevat hoofdstukken over materiaal en vorm, tuintypen, verschillende visies on tuinontwerp en de ambacht en kunst van het vak. Informatief, stapsgewijs en toegankelijk geschreven. Met veel tekeningen, plattegronden, schema's en foto's in kleur. Geschikt voor iedereen die de tuin wil laten ontwerpen, of je nu zelf aan de slag wilt of een tuinarchitect inschakelt. Jeanne van Rijs heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen. Modeste Herwig heeft meer dan 50 tuinboeken op haar naam staan en is bekend door haar tuinfotografie. Samen met het boek 'Planten combineren'* een unieke set voor het maken van een tuinontwerp en beplantingsplan.

Specificaties

Nederlands | 9789000391905 | 200 pagina's

Titel Tuinontwerpen : elke tuin verdient een goed ontwerp
Auteur Jeanne van Rijs
Secundaire auteur Modeste Herwig ; Ilona Brinkman
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Forte Groen, [2024]
Overige gegevens 200 pagina's - foto's - 29 cm
Annotatie Met literatuuropgave, register
ISBN 9789000391905
PPN 440406188
Rubriekscode 638.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tuinaanleg
PIM Rubriek Huis en Tuin
PIM Trefwoord Tuinaanleg