Rivier van vuur
Boek

Rivier van vuur ([2024])/ Erin Hunter, vertaald [uit het Engels] door Pauline Akkerhuis

De Clans aan het meer maken een stormachtige tijd door: één van de Clans wordt ontbonden en een verloren gewaande Clan keert naar zijn rechtmatige plek terug. Elshart, Vioollicht en Twijgpoot gaan op zoek naar een manier waarop alle Clans samen kunnen overleven. Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Het vijfde deel van de avontuurlijke zesdelige reeks 'Warrior Cats - Een visioen van schaduwen'*. De Clans aan het meer ervaren een stormachtige tijd: één Clan wordt opgeheven, mogelijk permanent, terwijl een eerder verloren Clan terugkeert naar zijn rechtmatige plaats. De SterrenClan waarschuwt voor naderende duisternis, waarna Elshart, Vioollicht en Twijgpoot op zoek gaan naar een nieuw pad en een manier om alle vijf de Clans te laten overleven. In spannende, sfeervolle stijl geschreven. Voor lezers vanaf ca. 10 jaar. Erin Hunter is de naam van het schrijverscollectief dat alle 'Warrior Cats'-reeksen schrijft.

Specificaties

Nederlands | 9789463375597 | 334 pagina's

Titel Rivier van vuur
Auteur Erin Hunter
Secundaire auteur Pauline Akkerhuis
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2024]
Overige gegevens 334 pagina's - 22 cm
Annotatie Op rug: "Warrior cats V ; boek 5" - Vertaling van: River of fire. - Working Partners Limited, (c)2018. - (Warriors: a vision of shadows)
ISBN 9789463375597
PPN 442258747
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten ; Profetieën
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Warrior cats
Boek

Warrior cats Een visioen van schaduwen (2022-...)

vol. boek 5
Uitgeleend