Onder je huid
Boek

Onder je huid ([2024])/ auteur John Farndon, illustrator Alan Rowe ; vertaling [uit het Engels]: Rianne Aarts ; redactie: Aline Ulehake

Hoe beweegt je lichaam? Wat zit er onder je huid? En hoe blijft alles eigenlijk aan elkaar zitten? Leer van alles over de werking van het menselijk lichaam, van huid en haar tot botten en spieren. Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief kinderboekje (23 p.) in de reeks 'Leer je lichaam kennen'*. Hoe beweegt het menselijk lichaam? En hoe blijft alles aan elkaar zitten? Dit boekje duikt onder de huid, en geeft antwoord op deze en andere vragen, zoals: hoe zien botten er vanbinnen uit? Waar gaat oude huid heen? En wat zijn puistjes? Vlot en duidelijk geschreven. Met speelse, cartooneske illustraties in heldere kleuren. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar. John Farndonis een Britse schrijver van boeken, toneelstukken en muziek. Hij is vooral bekend als schrijver van en bijdrager aan wetenschappelijke boeken voor kinderen. Hij is vijf keer genomineerd voor de Young People's Science Book Prize, onder meer voor dit boek. Alan Rowe werkt sinds 1985 als freelance illustrator. Zijn werk is sterk beïnvloed door tekenfilms uit de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw.

Specificaties

Nederlands | 9789464393620 | 23 pagina's

Titel Onder je huid
Auteur John Farndon
Secundaire auteur Alan Rowe ; Rianne Aarts ; Aline Ulehake
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Corona Schoolsupport, [2024]
Overige gegevens 23 pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Met register - Vertaling van: How do your mighty muscles move?. - Hungry Tomato Ltd, (c)2023
ISBN 9789464393620
PPN 440066018
Rubriekscode 600.51
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Spieren ; Geraamten ; Huid
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Menskunde

Relaties/Serie

Leer je lichaam kennen
Boek

Leer je lichaam kennen (2024-...)

vol.
Uitgeleend
John Farndon