Mijn eerste paarden leesboek
Boek

Mijn eerste paarden leesboek ([2024])/ Rüdiger Bertram, met tekeningen van Lisa Brenner ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Evelyn Onink-Middelbeek

Roos is gek op pony's en op de kleur roze. Ze heeft zelfs een roze rijbroek. Dat vinden de kinderen op de manege maar gek. Maar pony Polly niet! Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Een vrolijk kinderboekje over pony's en jezelf zijn voor beginnende lezers. Roos houdt van roze dingen, en van pony's. Vandaag gaat voor het eerst naar een nieuwe manege. Daar wordt ze een beetje geplaagd door de andere kinderen vanwege haar roze rijbroek. Maar gelukkig vindt ze een eenzame pony die ook heel erg van roze houdt. Eenvoudig en vriendelijk geschreven, met korte woorden en zinnen en met leesraadsels om begrijpend lezen te oefenen. Met frisse en vrolijke gekleurde illustraties. Vanaf ca. 7 jaar. Rüdiger Bertram (1967) is een Duitse jeugdauteur en scenarist. Na het afronden van zijn studie werkte hij tevens als freelance journalist en columnist. Hij vertaalde natuurfilms van de BBC in het Duits.

Specificaties

Nederlands | 9789044767001 | 45 pagina's

Titel Mijn eerste paarden leesboek
Auteur Rüdiger Bertram
Secundaire auteur Lisa Brenner ; Evelyn Onink-Middelbeek
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2024]
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: Ein Pony in pink. - Ravensburg : Ravensburger Buchverlag Otto Maier GmbH, (c)2017 - Oorspronkelijke titel: De pony van Roos. - (c)2019. - (Dol op lezen!)
ISBN 9789044767001
PPN 442498764
Genre paarden/pony's
Thematrefwoord pony's ; Pesten
Taal Nederlands