Oog in oog met de python
Boek

Oog in oog met de python ([2024])/ Katja Brandis, met illustraties van Claudia Carls ; vertaald [uit het Duits] door Ingrid Vandekerckhove

Op schoolreis naar Californie! Tiago, Shari en hun vrienden van Blue Reef High kunnen niet wachten om er de walkers van Redcliff High te ontmoeten. Maar Ella, het pythonmeisje, moet van haar moeder, de advocate Lydia Lennox, eerder naar huis terugkeren. Ze moet zelfs van school. Voert de gewetenloze Lennox weer iets in haar schild? Tijdens een uitstap naar San Francisco vallen Tiago & Co. in handen van een bende onvervalste dierensmokkelaars. Dan beginnen de problemen pas echt... Het superspannende en wervelende slotdeel van de fascinerende reeks over zwemmende buitenbeentjes. Voor fans van Woodwalkers, vanaf 10 jaar.Tiago, Shari en hun vrienden van Blue Reef High zijn op schoolreis naar Californië. Nadat Ella, het pythonmeisje, van haar moeder opeens eerder naar huis moet, valt de groep in handen van dierensmokkelaars. En dan beginnen de problemen pas echt... Vanaf ca. 10 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend fantasyverhaal over een schoolreisje en smokkelaars. Tiago, Shari en hun vrienden van Blue Reef High gaan op schoolreis naar Californië om de walkers van Redcliff High te ontmoeten. Maar Ella, het pythonmeisje, moet van haar moeder vroegtijdig terugkeren en zelfs van school, wat de groep wantrouwend maakt. Dan wordt de groep tijdens een uitstap naar San Francisco plotseling gevangengenomen door dierensmokkelaars. Zal het ze lukken om te ontsnappen? In een vlotte, hedendaagse stijl geschreven. Met enkele realistische illustraties van dieren in zwart-wit. Voor dieren- en fantasyliefhebbers vanaf ca. 10 jaar. Katja Brandis (1970) studeerde Amerikaans, Duits en Engels. Na een baan als journaliste wijdde ze zich vanaf 2006 volledig aan het schrijven. Ze is onder meer bekend van haar fantasy-series 'Woodwalkers' en 'Seawalkers'. Dit boek is het zesde* en laatste van de serie: 'Seawalkers'.

Specificaties

Nederlands | 9789044841541 | 411 pagina's

Titel Oog in oog met de python
Auteur Katja Brandis
Secundaire auteur Claudia Carls ; Ingrid Vandekerckhove
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Clavis, [2024]
Overige gegevens 411 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Im Visier der Python. - Würzburg : Arena, 2022. - (Seawalkers)
ISBN 9789044841541
PPN 442479239
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolreizen ; Zeedieren ; Smokkelaars
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Seawalkers
Boek

Seawalkers (2021-...)

vol. 6
Uitgeleend
Katja Brandis