Een onvergetelijk feestmaal
Boek

Een onvergetelijk feestmaal (augustus 2023)/ Cube Kid, Pirate Sourcil, Jez, Odone, vertaling [uit het Frans]: Dieter Van Tilburgh

De dorpelingen hebben een groot feestmaal voorzien ter ere van Minus en zijn gezellen. Een mooi gebaar, waar misschien iets heel anders achter schuilgaat... Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een avontuurlijk stripverhaal binnen de wereld van Minecraft over een feestmaal. Na de dood van Alberic worden Minus en zijn gezellen opgewacht bij het portaal van de End door dorpelingen die een groot feestmaal hebben voorbereid. Dit lijkt een mooi gebaar, maar er kan iets heel anders achter schuilgaan... Ballonstrip in kleur in een stijl die gedomineerd wordt door blokvormen. Vanaf ca. 9 jaar. Jez (1985) is een Franse auteur. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Dit boek is het vijfde deel van de serie 'Dagboek van een krijger / Cube kid'.

Specificaties

Nederlands | 9789463946469 | 45 pagina's

Titel Een onvergetelijk feestmaal
Auteur Jez
Secundaire auteur Pirate Sourcil ; Odone ; Cube Kid ; Dieter Van Tilburgh
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave Genk : Diedeldus, augustus 2023
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Op omslag en titelpagina is het woord "noob" doorgekruist en eronder staat het woord "krijger" - Op omslag: een onofficieel Minecraft-avontuur - Vertaling van: Un baquet mémorable. - Editions Jungle, (c)2021. - (Journal d'un noob ; 5)
ISBN 9789463946469
PPN 44204870X
Genre stripverhaal - science-fiction
Thematrefwoord Minecraft (computerprogramma) ; Feesten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Dagboek van een krijger
Boek

Dagboek van een krijger (2020-...)

vol. 5
Uitgeleend
Jez