Mijn eerste prinsessen leesboek
Boek

Mijn eerste prinsessen leesboek ([2024])/ Anja Kiel, met tekeningen van Elke Broska ; Nederlandse vertaling [uit het Duits]: Evelyn Onink-Middelbeek

Lara's vriendin is een echt elfje. Vandaag wil ze graag prinsesje spelen. De kruiwagen wordt een koets en Lara's bal wordt van goud. Maar waar is de kikker die hem uit de vijver moet halen? Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Een vrolijk kinderboekje over prinsessen voor beginnende lezers. Lara en haar magische beste vriendin Elfje spelen samen prinsesjes. Ze maken van een kruiwagen een koninklijke koets, en vragen zich af: hebben prinsessen echt een prins nodig? Samen ontdekken ze dat je met behulp van je fantasie van alles kunt beleven. Eenvoudig en lichtvoetig geschreven, met korte woorden en zinnen. Met leesraadsels achterin om begrijpend lezen te oefenen. Met vrolijke illustraties in levendige kleuren. Vanaf ca. 7 jaar. Anja Kiel (1973) is een Duitse kinderboekenauteur. Ze schreef vele boeken.

Specificaties

Nederlands | 9789044767018 | 45 pagina's

Titel Mijn eerste prinsessen leesboek
Auteur Anja Kiel
Secundaire auteur Elke Broska ; Evelyn Onink-Middelbeek
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2024]
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Vertaling van: Lara und die freche Elfe : Prinzessinnenzauber. - Ravensburg : Ravensburger Buchverlag Otto Maier GmbH, (c)2016 - Oorspronkelijke titel: Prinses Lara en het elfje. - (c)2019. - (Dol op lezen!)
ISBN 9789044767018
PPN 442498713
Genre sprookjes
Thematrefwoord Elfen
Taal Nederlands