Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het geheim van de doolhofstad
Boek

Het geheim van de doolhofstad ([2024])/ Jordan Lees, geïllustreerd Vivienne To ; vertaald [uit het Engels] door Maria Postema

Als Benjamiah (11) dankzij een vreemde pop in een magische wereld terechtkomt, ontmoet hij daar Elizabella. Zij is vastbesloten haar verdwenen broer terug te vinden. Samen nemen ze het op tegen kleurenstropers, een Minotaurus en een duistere magiër. Met zwart-witillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een kloeke (383 p.) avontuurlijke en sprookjesachtige jeugdroman over een zoektocht in een magische wereld. Benjamiah, een 11-jarige jongen die boven een oude boekhandel woont, krijgt een mysterieuze pop die 's nachts tot leven komt en hem naar een andere wereld leidt. De magische stad Slingerwaldt is een doolhof van straten, waar kleur even waardevol is als goud en magie wordt uitgevoerd met behulp van poppen. Samen met de brutale Elizabella, die op zoek is naar haar vermiste broer, neemt Benjamiah het op tegen kleurenstropers, een Minotaurus en een duistere magiër. Komt hij ooit weer thuis? In avontuurlijke, meeslepende stijl geschreven. Met digitaal vervaardigde, sprookjesachtige tekeningen in grijstinten. Voor lezers vanaf ca. 9 jaar. Het boek is het eerste deel uit van de serie: 'De fluistervlammen'.

Specificaties

Nederlands | 9789000387861 | 383 pagina's

Titel Het geheim van de doolhofstad
Auteur Jordan Lees
Secundaire auteur Vivienne To ; Maria Postema
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2024]
Overige gegevens 383 pagina's - zwart-wit illustraties - 23 cm
Annotatie Vertaling van: The labyrinth of lost and found. - London : Puffin, 2024. - (The whisperwicks)
ISBN 9789000387861
PPN 440452112
Genre avonturenroman - sprookjes
Thematrefwoord Magie ; Poppen ; Avonturen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Fluistervlammen
Boek

Fluistervlammen (2024-...)

vol.
Uitgeleend
Jordan Lees