Max heeft een vrije dag
Boek

Max heeft een vrije dag de leukste avonturen beleef je samen ([2024])/ tekst Stephanie Moss, illustraties Alejandra Barajas ; vertaling [uit het Engels] Rebo Productions B.V.

Max heeft het in dit prentenboek prima naar zijn zin bij zijn baasjes. Maar als deze op een dag zijn verdwenen, wordt het tijd om de wereld te ontdekken. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

De hond Max vindt het heerlijk om achter een bal aan te rennen of lekker op de bank te zitten naast de familieleden waar hij woont. Toch verveelt hij zich af en toe. Als hij op een dag zijn baasjes nergens meer ziet, is het tijd om de wereld te gaan ontdekken. Na veel fantastische avonturen komt hij erachter wie hij het meeste mist. Dit prentenboekje heeft afbeeldingen in felle kleuren en bevat op elke pagina genoeg tekst om voor te lezen. De kaft van het boekje voelt zacht aan. Het verhaaltje eindigt zoals je zou willen, kan prima worden voorgelezen maar heeft jammer genoeg weinig diepgang en bevat veel clichés. Desondanks zullen veel peuters en kleuters zeker van Max gaan houden. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036647236

Titel Max heeft een vrije dag : de leukste avonturen beleef je samen
Auteur Stephanie Moss
Instelling /Rebo Productions, Noordwijkerhout
Secundaire auteur Alejandra Barajas
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2024]
Overige gegevens 24 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaling van: Dog's day off. - London : Igloo Books Ltd., (c)2023
ISBN 9789036647236
PPN 442293763
Genre dierenleven
Thematrefwoord Huisdieren ; Honden
Taal Nederlands