Let's walk
Boek

Let's walk de mooiste wandelroutes van Europa ([2024])/ Stefano Ardito, vertaling [uit het Italiaans]: Jeanette Willighagen ; redactie Nederlandse editie: Jaap Verschoor

Reisgids met wandelroutes door heel Europa, van historische pelgrimsroutes als de Camino de Santiago tot minder bekende paden op de Britse eilanden en in Griekenland. Met kleurenfoto's en kaarten.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatieve reisgids met wandelroutes door Europa. Deze reisgids neemt de lezer mee op wandeltochten door heel Europa, met routes van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden. De gids bevat bekende routes zoals de historische pelgrimsroutes Camino de Santiago en de Via Francigena, maar ook minder bekende paden door onder meer Portugal, Spanje, Oost-Europa, langs de Côte d'Azur, op de Britse eilanden en in Griekenland. Het boek promoot een nieuwe manier van reizen waarbij de lezer de ongerepte en minder toeristische plekken van Europa kan ontdekken. Helder en toegankelijk geschreven. Ruim voorzien van foto's, kaarten en enkele kleine illustraties in kleur. Voor zowel ervaren als beginnende wandelaars. Stefano Ardito (Rome, 1954) is schrijver, televisiepresentator, documentairefilmmaker en bergbeklimmer. Hij schreef meerdere boeken. Zijn werk wordt in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789036644082 | 271 pagina's

Titel Let's walk : de mooiste wandelroutes van Europa
Auteur Stefano Ardito
Secundaire auteur Jeanette Willighagen ; Jaap Verschoor
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2024]
Overige gegevens 271 pagina's - foto's - 28 cm
Annotatie Vertaling van: Cammini I migliori itinerari Europa. - Milaan : White Star s.r.l., (c)2022
ISBN 9789036644082
PPN 441829635
Rubriekscode Europa 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bedevaarten; Europa ; Wandeltochten; Europa
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Europa, Wandeltochten