Help! Koen Konijn, redder van de bibliotheek
Boek

Help! Koen Konijn, redder van de bibliotheek ([2024])/ Emily Mackenzie, vertaald [uit het Engels] door Annelies Jorna

Koen Konijn vindt het niet leuk dat de bibliotheek gaat sluiten. Hij gaat samen met zijn broertje Kenny en vriendjes op zoek naar de toverdraak die de bibliotheek zou kunnen redden. Prentenboek met illustraties in kleur. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een prentenboek over een bibliotheek die gaat sluiten omdat er bijna niemand meer naartoe komt. Als Koen Konijn samen met zijn broertje Kenny naar de bibliotheek gaat, zitten alle boeken in dozen. De bibliotheek gaat dicht! Volgens mevrouw Betty is er een toverdraak nodig om de bibliotheek nog te redden. Koen gaat samen met zijn vriendjes op zoek naar deze draak. Overal waar ze komen, willen de mensen niet dat de bibliotheek sluit. Koen vindt geen toverdraak, maar toch komt iedereen weer naar de bibliotheek om boeken te lenen. Vriendelijk en invoelend geschreven. Met lieflijke tekeningen in kleur. Vanaf ca. 4 jaar. Emily MacKenzie is een Britse auteur. Ze schreef meerdere boeken o.a. over Koen Konijn. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789000392216

Titel Help! Koen Konijn, redder van de bibliotheek
Uniforme titel Help!
Auteur Emily MacKenzie
Secundaire auteur Annelies Jorna
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2024]
Overige gegevens 31 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Vertaling van: Help! Ralfy Rabbit and the great library rescue. - Londen : Bloomsbury Childrens Books, (c)2024
ISBN 9789000392216
PPN 440406463
Thematrefwoord Lezen ; Bibliotheken
Taal Nederlands