Teken, luizen en andere parasieten
Boek

Teken, luizen en andere parasieten ([2024])/ William van den Akker, onder redactie van Karin van Hoof, Marlies Huijzer, Hanneke Siemensma

Parasieten zijn kleine beestjes die hun hele leven op of in mensen, dieren of planten leven. Lees van alles over teken, luizen en andere soorten parasieten. Met kleurenfoto's en -illustraties. Vanaf ca. 11 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatief jeugdboekje (32 p.) over parasieten, zoals teken en luizen, die op of in mensen, dieren of planten leven. Parasieten overleven, vaak hun hele leven lang, door zich onvindbaar te maken en soms zelfs door het gedrag van hun gastheer te veranderen. Hoewel veel parasieten weinig overlast veroorzaken, zijn er ook die ernstige ziektes zoals malaria en de ziekte van Lyme kunnen veroorzaken. In duidelijke, vriendelijke stijl geschreven, met een trefwoordenlijst achterin het boek. Met kleurenfoto's en enkele informatieve gekleurde illustraties. Vanaf ca. 11 jaar. William van den Akker is een bekende Nederlandse auteur. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Informatie'.

Specificaties

Nederlands | 9789464390605 | 32 pagina's

Titel Teken, luizen en andere parasieten
Auteur William van den Akker
Secundaire auteur Karin van Hoof
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Schoolsupport, [2024]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 24 cm
Annotatie Colofon vermeldt: 9-1 - Met literatuuropgave
ISBN 9789464390605
PPN 440066581
Rubriekscode 597.8
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Parasieten (dier)
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Parasieten