Het eiland van de zielen
Boek

Het eiland van de zielen ([2024])/ Piergiorgio Pulixi, vertaald uit het Italiaans door Guanita Milder-Wolbers en Saskia Peterzon-Kotte

Twee rechercheurs worden overgeplaatst naar Sardinië, waar ze komen te werken met een terminaal zieke inspecteur. Wanneer ze een sekte op het spoor zijn verdwijnt een jonge vrouw, wat te maken heeft met een cold case, waarbij twee vrouwen werden vermoord op Allerzielen, de Dag van de Doden.

Aanwezigheid

Recensie

Een detective over een cold case en rituele moorden. Rechercheurs Mara Rais en Eva Croce worden overgeplaatst naar een eenheid voor onopgeloste zaken in Cagliari, Sardinië. Ze werken samen met de terminaal zieke inspecteur Moreno Barrali, wiens laatste wens is om een oude zaak op te lossen. Jaren geleden, op Allerzielen, de Dag van de Doden, werden twee vrouwen vermoord in de buurt van heilige bronnen, wat Barrali als rituele moorden ziet. Terwijl het team een oude sekte onderzoekt, verdwijnt er een jonge vrouw, waardoor de cold case weer actueel wordt. Meeslepend, vloeiend en toegankelijk geschreven. Piergiorgio Pulixi (Cagliari, 1982) is een Italiaanse schrijver. Hij won voor het boek de Premio Giorgio Scerbanenco 2019, de prijs voor de beste Italiaanse thriller van het jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789400517226 | 477 pagina's

Titel Het eiland van de zielen
Auteur Piergiorgio Pulixi
Secundaire auteur Guanita Milder-Wolbers
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : A.W. Bruna Uitgevers, [2024]
Overige gegevens 477 pagina's - 22 cm
ISBN 9789400517226
PPN 440351987
Genre thriller
Thematrefwoord Sardinië
Taal Nederlands