Wonka
DVD

Wonka ([2024])/ directed by Paul King

Het verhaal van de jonge Willy Wonka die na zijn wereldreis zijn zelfgemaakte chocola aan de mensen wil onthullen. Een drietal kwaadaardige chocolademakers maakt het hem heel erg moeilijk.

Recensie

Filmmusical, fantasy- en komediefilm. Gebaseerd op het buitengewone personage dat centraal staat in Charlie and the Chocolate Factory, de parel in de kroon van Roald Dahl en één van de bestverkochte kinderboeken aller tijden, vertelt "Wonka" het wonderbaarlijke verhaal over hoe 's werelds grootste uitvinder, tovenaar en chocolademaker de geliefde Willy Wonka werd die we vandaag de dag kennen. Voordat hij uiteindelijk 's werelds beroemdste chocoladefabriek opent, droomt een jonge Willy Wonka ervan snoepmaker te worden. Hij gaat op avontuur en ontmoet tijdens zijn reis een gevangengenomen Oempa Loempa. IMDb-score: 7,0/10. Moviemeter: 3,38/5. Vanaf 7 jaar.

Specificaties

EngelsFrans | 5051888269787

Titel Wonka
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Paul King ; Timothée Chalamet ; Hugh Grant
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2024]
Overige gegevens 1 dvd-video (112 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Timothée Chalamet, Hugh Grant. - Engels gesproken, Frans, Vlaams of Nederlands nagesynchroniseerd, ondertiteld in het Nederlands, Engels of Frans - Gebaseerd op een roman van Roald Dahl - Videoversie van de film: Verenigde Staten, 2023
ISBN 5051888269787
PPN 442628846
Genre science-fiction - humoristische roman
Taal EngelsFrans