De boardwalk bookshop
Boek

De boardwalk bookshop (maart 2024)/ Susan Mallery, vertaling [uit het Engels]: Sonja van Toorn

Drie vrouwen openen een boekwinkel aan het strand van Californië en steunen elkaar wanneer hun liefdeslevens ingewikkeld worden.

Recensie

Een vrolijke chicklit over een vriendschap tussen drie ondernemende vrouwen. Bree, Mikki en Ashley openen samen een boekwinkel aan het strand van Californië. Terwijl hun zaak floreert, ervaren ze problemen in het liefdesleven. Bree probeert liefdesperikelen te vermijden, maar een knappe, beroemde schrijver maakt dat een lastige opgave. Mikki's ex gedraagt zich vreemd wanneer ze een nieuwe relatie begint. En de geliefde van Ashley wil niet met haar trouwen. Tijdens hun wekelijkse vrijdagavondborrel op het strand lijken er echter altijd oplossingen voor hun problemen te zijn. In lichtvoetige, zeer toegankelijke stijl geschreven. Susan Mallery (Los Angeles, 1950) is een Amerikaanse (roman)schrijver. Ze schreef vele boeken. Haar werk wordt in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'HQN roman'.

Specificaties

Nederlands | 9789036014298 | 413 pagina's

Titel De boardwalk bookshop
Auteur Susan Mallery
Secundaire auteur Sonja van Toorn
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Toronto : Harlequin®, maart 2024
Overige gegevens 413 pagina's - 21 cm
Annotatie Deze uitgave is uitgegeven in samenwerking met HarperCollins Publishers LLC. - Vertaling van: The boardwalk bookshop. - Toronto : HQN® Books, (c)2022
ISBN 9789036014298
PPN 44132763X
Genre romantische verhalen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

HQN roman
Boek

HQN roman (2009-...)

vol. 369
Uitgeleend